17 januari 2011

Veta vad man vill?

Studierna idag har inte gått så bra som jag hade hoppats på. Men jag tar i med nya tag imorgon. :)
Skoldagen kändes onödig och lång, är fortfarande besviken på "kvaliteten" av undervisningarna. Hur roligt tror ni det är att sitta på en föreläsning där läraren läser direkt av sina papper?? Exakt de papper som vi elever har framför oss. Istället skulle vi kunna studera det själva och lära oss mycket bättre. Hm-m.. finns mycket man vill ändra på här i världen.!

Har märkt att många av mina klasskompisar börjar fundera på att hoppa av skolan. Det är inget jag tänker göra, men det kommer kännas konstigt om den ena efter den andra ger upp!?
Men jag vet iallafall att det är dehär jag vill just nu och denhär utbildningen vill jag få som en grund.
Jag har aldrig sagt att jag tänker jobba som hälsovårdare fast det blir min utbildning. För jag har tänkt mig att specialisera mig och utbilda mig vidare när jag bättre vet vilken åldersgrupp som intresserar, vilken typ av hjälp jag vill ge och var jag vill jobba... Man behöver ju inte ha bråttom. Nuförtiden studerar nästan folk i alla åldrar!.. Så varför stressa och pressa sig själv till att veta vad det är man vill jobba med i framtiden? Man har all tid i världen. Och utan att ha testat på - så vet man ju inte....

Jaja. Det var dagens funderingar :)
Nu ska jag studera lite till.

Tjingeling.
<3
 l Alanya 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar